Partners Bureau Streekk

Bureau Streekk een partnerschap, waarbij diversiteit en samenwerking centraal staan. Ons unieke en uitgebreide netwerk omvat partners uit verschillende sectoren, waardoor we een breed scala aan expertise en perspectieven kunnen bieden. Hieronder vind je een overzicht van de diverse partners waarmee wij trots samenwerken: 

Overheidsorganisaties: Wij werken nauw samen met provincies, waterschappen en gemeenten om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die de leefbaarheid en duurzaamheid van onze samenleving bevorderen. 

Onderwijsinstellingen: Onze partners in het onderwijs omvatten instellingen zoals Wageningen University & Research, Avans Hogeschool, HAS Green Academy, Radboud Universiteit Nijmegen, Hogeschool Zeeland en Universiteit Utrecht. Samen streven we naar kennisontwikkeling en het inspireren van de volgende generatie professionals. 

Financiële sector: Met trots werken we samen met de Rabobank, waarbij we financieel inzichten combineren met onze landschappelijke expertise om duurzame groei te stimuleren. 

Landschappelijke sector: Onze samenwerkingen in de landschappelijke sector omvatten adviesbureaus, bouwbedrijven en Geoparken. Samen streven we naar het creëren van leefomgevingen met omgevingskwaliteit. 

Augmented Reality sector: In deze technologische sector werken we samen met onder andere bedrijven, zoals Fectar en Evrgreen Studio. Om deze innovatieve technologie in te zetten om het verhaal van het landschap te verbeelden. 

Product design: Ook werken we samen met Product designers, waaronder Studio Liselot Cobelens. Door de crossover te maken met andere expertise velden komen de meest unieke projecten tot leven. 

Bij Bureau Streekk geloven we ind e kracht van ‘op elkaars schouders staan’. Dit betekent dat we niet alleen kennis delen met onze partners, maar ook van hen leren. Samen streven we naar het optimale eindresultaat, waarbij ieders unieke bijdrage wordt gewaardeerd. 

Als een dynamisch partnerschap zijn we bovendien altijd op zoek naar nieuwe, onverwachte samenwerkingen. We nodige potentiële partners uit om met ons in contact komen, omdat we geloven dat de meeste vernieuwende ideeën ontstaan uit diverse en verrassende samenwerkingsverbanden. 

Bij Bureau Streekk zijn we niet alleen verbonden door onze projecten, maar ook door een gedeelde passie voor positieve verandering. Ontdek wat we samen kunnen bereiken en laten we gezamenlijk bouwen aan een duurzame toekomst.